Instant Gaming EU
 
 

Releasedatumet för Ratchet & Clank: Rift Apart är ute

Releasedatumet för Ratchet & Clank: Rift Apart är ute

Spelet avslöjades på Sonys Playstation 5-evenemang i juni förra året, och fansen av serien har ivrigt väntat på att spela Ratchet & Clank: Rift Apart sedan dess. Vi fått veta en hel del saker om spelet sedan det tillkännagavs, särskilt genom den gameplay-demo som släpptes i augusti förra året.

En ny video har just publicerats och den gör något bättre än att bara beskriva spelets historia eller visa dess gameplay. Den ger oss nämligen det officiella releasedatumet för Ratchet & Clank: Rift Apart. Den senaste delen av serien som utvecklats av Insomniac Games kommer den 11 juni 2021, knappt ett år efter det officiella tillkännagivandet av spelet. Släppet av Ratchet & Clank: Rift Apart var ursprungligen tänkt att ske nära lanseringen av Playstation 5, den enda plattformen som du kommer att kunna spela spelet på, men det är helt uppenbart att det har skjutits upp. Fördröjningen är inte så stor sak på grund av den nuvarande bristen på nästa generations konsoler, som sannolikt kommer att fortsätta en stund med tanke på att nuvarande prognoser säger att den kommer att fortsätta till slutet av året. Det är till och med möjligt att lanseringen av Ratchet & Clank: Rift Apart, som bara kommer att finnas tillgänglig på Sonys nästa generations konsol, har försenats för att ge spelarna mer tid att skaffa sina PlayStation 5-konsoler.

 

 

Hur som helst, Ratchet & Clank: Rift Apart kommer anlända till PlayStation 5 den 11 juni och då kommer du snart kunna träffa dina två favoritkaraktärer igen. Än en gång är det Dr. Nefarious de kommer behöva kämpa mot för hindra hans planer på att öppna splittringar mellan olika dimensioner för att sprida kaos över hela världen.

Under tiden som du väntar på släppet av Ratchet & Clank: Rift Apart, kan du kolla på vår jämförelsetjänst för att hitta det bästa priset på det.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev