Ta en titt på vapnen i Ratchet & Clank: Rift Apart

Ta en titt på vapnen i Ratchet & Clank: Rift Apart

Även om videospel i plattformsgenren tenderar att ha liknande spelmekaniker finns det några av dem som har vissa funktioner som gör att de lyser starkare än andra. Till exempel lägger Ratchet & Clank-serien till skjutmekanik i tredje person till mixen, vilket gör detta osannolika par av äventyrare till en favorit bland fansen. Den kommande lanseringen av Ratchet & Clank: Rift Apart nästa månad kommer återigen att dra in dom i ett nytt episkt äventyr. De måste återigen rädda universum från doktor Nefarious onda planer, som försöker ta kontroll över alla dimensioner genom att utnyttja en artefakt som kan öppna portaler till andra verkligheter.

Ett av de viktigaste elementen i Ratchet & Clank: Rift Apart är de vapen som våra hjältar kommer att använda. I spelet kommer Clank att vara den viktigaste karaktären för att lösa pussel, men Ratchet är vanligtvis ansvarig för att skjuta ner alla fiender som de hittar. Han kommer att ha ett brett utbud av vapen till sitt förfogande och vart och ett av dem kommer att erbjuda honom ytterligare förmågor. Med hjälp av dem kommer han att kunna teleportera sig från en plats till en annan, undvika dödliga attacker, frysa fiender, ge dem elchocker eller till och med spränga dem i bitar medan han färdas genom en mängd olika dimensioner. Du kan se några av dem i aktion i en ny video som Insomniac Games har publicerat.

 

 

Ratchet & Clank: Rift Apart lovar att leverera massor av underhållning genom att kombinera plattformsspel och skytte i tredje person. Med detaljerad grafik, ny spelmekanik och massor av överraskningar är vi säkra på att spelet kommer att bli en hit bland fans av genren när det släpps den 11 juni till Playstation 5. Kom ihåg att du kan hitta Ratchet & Clank: Rift Apart till det bästa priset genom att besöka vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev