BG PPC IG EN
 
 

Oddworld: Soulstorm släpps i vår

Oddworld: Soulstorm släpps i vår

Igår sändes ett nytt avsnitt av State of Play. Detta återkommande event används av Sony för att tillkännage nya funktioner till existerande spel och också för att avslöja nya. Senaste gången Sony hade ett State of Play var i augusti förra året, före lanseringen av Playstation 5, och vi kunde få information om många spel, till exempel nästa generations spel som Crash Bandicoot 4, Kena: Bridge of Spirits, eller spelet som vi kommer fokusera på i den här artikeln, Oddworld: Soulstorm.

På eventet så kom det ut en ny video där Lorne Lanning, kreativ chef för spelet, som berättar lite mer om Oddworld: Soulstorm's gameplay och historia. Men annan viktig information som inte var känd innan gårdagens intervju presenterades också. releasedatumet för spelet, som är satt till 6 april för PlayStation 4 och PlayStation 5. Det bästa av allt är att Oddworld: Soulstorm kommer att vara gratis för alla PlayStation Plus prenumeranter, men bara på nästa generations konsol. Spelet kommer också att finnas tillgängligt samma datum på PC via Epic Games Store.

 

 

I den nya videon beskriver Lorne Lanning några av de funktioner som kommer att finnas med i Oddworld: Soulstorm, och han börjar med miljön, som definieras som "2.9D", för att ge mer djup samtidigt som den håller sig trogen mot plattformsaspekten av spel. Vi kan också se att Abes Mudokon-följeslagare inte kommer att vara enkla NPC: er, och de kan vara användbara i spelet för att övervinna hinder eller besegra fiender. Men den mest spännande funktionen utnyttjar funktionerna i den nya Dual Sense-tekniken, så att du känner Abes hjärtslag i tider av stress och spänning, vilket lär göra en hel del för spelupplevelsen.

Spelet ser ganska lovande ut och vi ser fram emot att få tag på Oddworld: Soulstorm. Som vanligt kan du hitta det till bästa pris i vår jämförelsetjänst.

  • Officiell webbplats : Oddworld Soulstorm
  • Kategorier : Plattformsspel
  • Utgivare : Oddworld Inhabitants
  • Utvecklare : Oddworld Inhabitants
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2021 cuoŋománnu 6
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev