Instant Gaming EU
 
 

Space Marine 2 gameplay avslöjat på Warhammer Skulls

Space Marine 2 gameplay avslöjat på Warhammer Skulls

Fans av videospel inspirerade av universum som skapats av Games Workshop har ett årligt möte på Warhammer Skulls, ett evenemang som visar alla typer av nyheter som kommer till franchisen. Årets evenemang har gett oss tillkännagivandet av några nya spel och även gratis ytterligare innehåll för några spel som nyligen släppts, som Darktide och Chaos Gate: Daemonhunters. Men stjärnan på evenemanget var ingen mindre än Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Uppföljaren till det ikoniska skjutspelet där du tar rollen som en legendarisk tjänare till kejsaren kommer att sätta dig i en Ultramarines skor igen för att slåss mot Xenos i ett nytt äventyr. Warhammer 40,000: Space Marine 2 sätter dig mot en hord av Tyranids, de farligaste och mest vildsinta utomjordingarna i galaxen. Du kan ta en titt på den frenetiska och actionfyllda gameplay som spelet erbjuder i en helt ny video som släpptes igår under Warhammer Skulls.

Collector's Edition och release

Warhammer 40,000: Space Marine 2 Warhammer Skulls följer i samma fotspår som det första Warhammer 40,000: Space Marine och är en tredjepersonsskjutare med brutala strider i det mörka millenniet. Spelet kommer att släppas på PC, Xbox Series X/S och PlayStation 5 någon gång i år. Det finns en Collector's Edition tillgänglig för förbeställning som innehåller följande:

  • Spelet på valfri plattform, med Macragge's Chosen DLC!
  • En handmålad, 21 cm stor statyett i resin av löjtnant Titus som slåss mot en tyranid
  • The art and making of Warhammer 40,000: Space Marine 2, en 64-sidig inbunden bok
  • En Steelbook

Som vanligt kommer de bästa erbjudandena på Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD keys att vara tillgängliga med vår komparator före lanseringen. Tills Saber Interactive meddelar ett releasedatum rekommenderar vi att du tar en titt på det nyligen släppta Warhammer 40,000: Boltgun, en skjutare i retrostil som är perfekt för fans av serien.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev