Instant Gaming EU
 
 

Star Wars Episode I Racer behöver mer tid för att bli klart

Star Wars Episode I Racer behöver mer tid för att bli klart

Star Wars är ett av de mest långlivade och populäraste sci-fi-licenserna. När Star Wars Episode I: The Phantom Menace lanserades köade miljontals fans vid entrén av biograferna över hela världen för att se den och det var en storslagen succé. Det finns massor av spel som hämtat inspiration av licensen och några av de bästa har släppts de senaste åren. Star Wars Jedi: Fallen Order eller Star Wars Battlefront II är bara ett par exempel men det finns även Knights of the Old Republic, ett strålande RPG-spel som är en fansfavorit även om den är mycket äldre. Det finns ett Star Wars-spel som var en stor hit när den lanserades och den har inget att göra med Jedis, lasersvärd eller strid. Star Wars Episode I: Racer återskapar podracing-sekvenser från filmen, i vilka en mycket ung Anakin Skywalker tävlar mot andra piloter i frenetiska race.

 

star wars racer

.

En ny version av spelet är just nu under utveckling av Aspyr Media och den var tänkt att släppas idag på PlayStation 4 och Nintendo Switch men det verkar som att denna moderniserade version av orginalet Star Wars Episode I Racer från 1999 inte kommer att vara klart i tid. Studion har avslöjat det via ett Tweet från sitt officiella konto.

 

Star Wars Episode I: Racer innehåller förbättrad grafik och fler än 25 unika piloter som kommer att tävla för att vara den snabbaste genom en rad banor i olika världar. Även om förseningen inte är speciellt viktig eftersom utgivningen nu är planerad till den 26e maj så är det en besvikelse att veta om det bara några timmar innan datum då man förväntades kunna spela det.

Lyckligtvis finns det massor av Star Wars-spel tillgängliga för spelarna och du kan till exempel de nya spellägena och funktionerna som lagts till i Star Wars Jedi: Fallen Order eller Star Wars: Battlefront II.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev