Instant Gaming EU
 
 

Köp Two Point Campus: Medical School

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Two Point Campus: Medical School är en expansion för det populära management- och simuleringsspelet från Two Point Studios. Det lägger till medicinskt innehåll till dina spel och innehåller tre nya platser och två nya kurser för dina studenter, tillsammans med en uppsjö av andra nyheter.



    Med Two Point Campus: Medical School blir hälsovård en viktig del av ditt campus. Inte bara kommer många studenter att börja studera för att bli framtida läkare och sjuksköterskor, utan även nya händelser kommer att börja äga rum i dina anläggningar. Konstiga sjukdomar kommer att börja drabba människor, och dina studenter kommer att behöva hjälpa till att behandla dem medan de lär sig om sina framtida yrken under ledning av en kvalificerad lärare. Du kommer att kunna bygga och hantera en serie behandlingsrum för att tillgodose patientens behov.



    Ditt medicinska campus kommer också att fungera som ett slags sjukhus och kommer att bli ombedd att hjälpa till med nödsituationer. Om en patient tyvärr går bort kan du också behöva ta itu med en hämndlysten ande och behöva rekrytera spökjägare för att bli av med de irriterande spökena.



    Campus med två punkter: Medical School är det närmaste ditt universitet kommer Two Point Hospital.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Two Point Campus

    De bästa priserna för Two Point Campus Medical School

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Two Point Campus: Medical School

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev