Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ser spektakulärt ut på Xbox Series X

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ser spektakulärt ut på Xbox Series X

Det var ett tag sen Paradox Interactive pratade om utvecklingen av Vampire: The Masquerade- Bloodlines 2 och Inside Xbox som ägde rum igår var den perfekta platsen att visa spelarna vad som händer med spelet. De publicerade en video som visar upp spelscenerna och de gör ett väldigt bra jobb med att sprida atmosfären av World of Darkness. Även om det kan upplevas något makabert så representerar det visuella delningen av en stad där det övernaturliga göms bakom en slöja av normalitet och den rusar fram som en insatsstyrka som chockar allt i sin väg.

 

 

När slöjan dras undan inser de normala människorna att det finns onaturliga krafter bortom deras förståelse som verkar i skuggorna av Seattle, och det är ett faktum som de inte är redo att möta. Detta faktum slår dig direkt i början av videon när du ser ett dockliknande lik. Du kanske undrar med vilken rubbad motivering någon gör detta, men sen inser du att scenen härmar sättet som vampyrerna kontrollerar det mänskliga samhället i Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Det är mycket som pågår bakom scenerna och vampyrerna följer olika regler, men de är även försjunkna i en kamp om kraft och överlevnad på deras egna sätt.

I övrigt så hittar vi även några av de vampyriska krafterna som vi kan använda i spelet, och de verkar som att oavsett vilken väg du väljer så kommer det att finnas massor av alternativ om du vill hantera dina fienden på ett kraftfullt sätt i Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

 

 

Tyvärr inkluderar inte denna nya Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-videon något uttalande för ett utgivningsdatum. Utgivningen av spelet var initialt planerat för mars 2020, men det har framskjutits och det finns inga nyheter om när det kommer att finnas tillgängligt. Tills dess får vi nöja oss över att se hur bra det ser ut på Xbox Series X.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev