Victoria 3: Folkets röst fördjupar inlevelsen i spelet

Victoria 3: Folkets röst fördjupar inlevelsen i spelet

Paradox Interactive har en lång historia av att skapa fantastiska strategi- och simuleringsspel. Victoria 3 är deras senaste skapelse och det ger dig möjligheten att skapa ditt ideala samhälle under 1800-talet. Spelet är en total explosion för fans av genren eftersom det innehåller detaljerad grafik, ett djupt ekonomiskt system och en myriad av sätt att expandera din nation från 1836 till 1936 samtidigt som du kontrollerar alla aspekter av det från politik till teknikutveckling. Men Paradox älskar också att utöka sina spel med ännu fler funktioner och släpper DLC-paket som lägger till många nyheter. Vi har sett det med Europa Universalis IV, som har ett aldrig tidigare skådat antal DLC, och det händer med Victoria 3 också.

Aktivism träder in på den politiska scenen

Den senaste DLC:n för Victoria 3 har en annorlunda form. Paradox kallar det ett Immersion Pack, och det befinner sig mitt emellan den minsta DLC:n och en stor expansion. Victoria 3: Voice of the People ger mer detaljer till fransk politik med nya händelser, uppdrag, byggnader och konst inspirerad av fransk historia. DLC:n innehåller också det helt nya Agitator-systemet, som introducerar 60 verkliga historiska personer vars handlingar kan ha en betydande inverkan på utvecklingen av alla nationer i spelet. Personer som John Brown, Rosa Luxemburg eller Giuseppe Mazzini har sin egen agenda och de kommer att driva på för att politiska förändringar ska göras i varje land. De kan ha en betydande roll i din nations framtid, oavsett om du väljer att stödja dem och dra nytta av deras idéer, eller bara skicka dem i exil så att de kan bråka med några andra.

Även om Victoria 3: Voice of the People är mer värdefullt för spelare som väljer Frankrike som sin nation i spelet, gör Agitator-systemet det också värdefullt för alla andra spelare eftersom det lägger till ett element av politisk instabilitet som kryddar ditt spel. Om du är ett fan av stora strategispel kan du hitta Victoria 3 och Victoria 3: Voice of the People PC keys till bästa pris med vår komparator.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev