Eneba COM
 
 

Köp The Cycle: Frontier

    Gå in på en farlig planet för att samla resurser och skatter i The Cycle: Frontier, , ett PvP- och PvE FPS-spel som utspelar sig i en främmande värld.Kämpa mot glupska bestar. Kämpa mot miljön. Kämpa mot andra prospektörer. Men kom alltid ihåg att endast de överlevande får skörda frukterna.



    Du spelar som en prospektör som skickats till planeten Fortuna III, en en gång blomstrande planet i händerna på Cycle, en radioaktiv storm som utplånade all civilisation. Du har ett jobb - samla in så många värdefulla resurser som möjligt och återvänd sedan till ditt skepp för evakuering. Endast genom att komma tillbaka säkert kan du behålla dina insamlade skatter.



    Krediterna du tjänar kan gå till att uppgradera din utrustning och dina vapen och låsa upp nya stridsfärdigheter. Uppfyller du kontrakt med din fraktion får du ännu fler belöningar. Gör sedan allt igen: skölj, upprepa, överlev.



    Du kan gå ensam eller gå som ett team av spelare. Du ska bara veta att ju större eller värdefullare bytet är, desto större är riskerna för dig. Du kan hamna i käftarna på ett gigantiskt odjur, eller om du slår tillbaka kan du locka till dig en annan spelare som är alltför villig att råna dig på din värdefulla last. Allt är rättvist spel i The Cycle: Frontier. Om du vill vinna måste du vara försiktig.

    Läs mer
    This game is free to play, and offers additional paid content

    Packs and additional content for The Cycle: Frontier

    Kommentarer om The Cycle: Frontier

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev