Armored Core VI skyddar sig mot pirater

Armored Core VI skyddar sig mot pirater

Att bestämma sig för vilket spel man ska spela i sommar kommer att bli ännu svårare med den kommande lanseringen av Armored Core VI: Fires of Rubicon. Efter framgångarna med Remnant 2 och Baldur's Gate III ser det mecha actionspel som skapats av FromSoftware lovande nog ut för att konkurrera med andra hits som släpps i år om en plats i ditt videospelbibliotek. Vi hade nyligen möjlighet att titta på en utökad gameplay-video som kastar lite ljus över spelmekaniken, och det såg definitivt imponerande ut.

 

Dubbelt skydd

Att utforska ytan på Rubicon 3 samtidigt som du slutför olika uppdrag kommer inte att vara en lätt uppgift, men de många vapenkonfigurationerna i din bepansrade kärna gör att du kan anpassa dig till alla möjliga situationer. Utvecklaren FromSoftware verkar ha bestämt sig för att göra samma sak inför lanseringen av spelet och har satt upp en bra barriär mot pirater. Armored Core VI: Fires of Rubicon kommer att innehålla inte bara en utan två anti-cheat DRM:er. Oroa dig inte, ingen av dem är Denuvo. Istället för den kontroversiella anticheat-programvaran har skaparna av Bloodborne valt Arxan och Easy Anti-Cheat för att skydda spelet och dess användare.

Du behöver inte oroa dig för hur två olika DRM:er kan påverka din dators prestanda när du spelar Armored Core VI: Fires of Rubicon så länge du uppfyller spelets systemkrav på PC. De som spelar på PlayStation- och Xbox-konsoler behöver naturligtvis inte ens överväga att uppgradera sin hårdvara för att spela spelet.

Om du är villig att fördjupa dig i en futuristisk värld där företag kämpar för kontrollen över en ovärderlig resurs med hjälp av kraftfulla jätterobotar, använd vår komparator för att få en Armored Core VI: Fires of Rubicon innan spelet släpps den 24 augusti.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev