Instant Gaming EU
 
 

Armored Core VI: Fires of Rubicon visar 13 minuter av spännande gameplay

Armored Core VI: Fires of Rubicon visar 13 minuter av spännande gameplay

Det råder ingen tvekan om FromSoftwares popularitet som utvecklare tack vare studions enastående arbete med Bloodborne, Dark Souls och Elden Ring. Även om detta i början kan ha påverkat den uppmärksamhet som Armored Core VI: Fires of Rubicon får i västvärlden, är vi desto mer entusiastiska över spelet ju mer vi vet om det. Spelet erbjuder ett spännande äventyr i en framtid där företag slåss om kontrollen över en unik och kraftfull resurs: korallen. Du tar rollen som en oberoende legosoldat som styr en pansarkärna, en massiv mecha utrustad med kraftfulla vapen.

Mycket dynamisk strid i kärnan

FromSoftware avslöjade nyligen några detaljer om berättelsen med Armored Core VI: Fires of Rubicon, men nu har utvecklaren gett fansen en djupgående titt på många av spelets funktioner via en ny video som erbjuder 13 minuters spel. I videon kan du se 621 när han tar sig an olika uppdrag på Rubicon 3 med sin AC, som har fantastisk manövrerbarhet och imponerande eldkraft.

I Armored Core VI: Fires of Rubicon kommer du att kunna anpassa din AC med olika delar och upp till fyra vapen, ett monterat på varje arm och ett på varje axel. Som du kan se i videon måste du förlita dig på din rörlighet för att undvika alla typer av inkommande projektiler, vilket leder till extremt dynamiska strider där du måste dra nytta av scenariernas flerskiktade design för att överleva.

Sammantaget ser Armored Core VI: Fires of Rubicon ganska imponerande och skiljer sig mycket från andra spel från den japanska studion, men det är en upplevelse där din överlevnadsförmåga är tätt knuten till din skicklighet, precis som i Souls-liknande spel.

Vi måste vänta till den 25 augusti för att spela spelet på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S, men du kan kolla in de bästa priserna för att köpa en Armored Core VI: Fires of Rubicon-kod med vår komparator redan nu.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev