Instant Gaming EU
 
 

Armored Core VI story trailer är ute

Armored Core VI story trailer är ute

När man tänker på Armored Core-serien är berättelsen inte det första man kommer att tänka på, och det är något som händer med alla de otroligt populära franchises som skapats av FromSoftware. Handlingen kommer alltid i första hand för spel som Armored Core VI: Fires of Rubicon och anledningen till det är mycket enkel: spelet innehåller otroligt beroendeframkallande mecha-strider som får ditt adrenalin att pumpa. Faktum är att det är svårt att säga något om berättelsen i spelet med den information som hämtats från berättelsetrailern, som publicerades igår.

En ursäkt för att visa spelet

Armored Core VI: Fires of Rubicon avslöjar väldigt lite (eller kanske för mycket) om berättelsen i spelet. En grupp mechas med siffror som namn i en strid mot en gigantisk tankrobot, hur de elimineras en efter en tills en enda överlevande går segrande ur striden: 621. Händelserna i spelet utspelar sig kanske efter det som visas i videon, med 621 som huvudperson, eller kanske inte, det är svårt att säga när det kommer från skaparna av Dark Souls. Men en sak är helt klar: de filmiska scenerna i videon är spektakulära och de belyser många aspekter av spelet som vi kunde upptäcka i den ursprungliga presentationsvideon för Armored Cores VI: Fires of Rubicon.

Våra mechas verkar ha lågt pansar, energisköldar för att avleda fiendens eld, flera vapen att välja mellan, inklusive enorma miniguns och flera raketkastare, och otroligt hög manövreringsförmåga för att navigera på slagfältet samtidigt som de duckar för fiendens projektiler. Det är tillräckligt för att göra Armored Core VI: Fires of Rubicon värd en titt, men om vi lämnar alla dessa detaljer åt sidan och fokuserar på videon, är det givet att de som ger spelet en möjlighet kommer att gå ombord på en otrolig upplevelse.

Med lanseringen av spelet planerad till den 25 augusti, rekommenderar vi starkt att du använder vår komparator om du vill få en Armored Core VI: Fires of Rubicon CD-nyckel till bästa pris innan spelet släpps och upptäcka berättelsen om 621 så snart spelet är tillgängligt.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev