Instant Gaming EU
 
 

Här är systemkraven för att spela Armored Core VI på PC

Här är systemkraven för att spela Armored Core VI på PC

De som bara kände till FromSofrtware för deras arbete med Dark Souls blev glatt överraskade när de upptäckte att studion också har en lång historia av att skapa spännande action-mecha-spel. Tillkännagivandet av Armored Core VI: Fires of Rubicon öppnade ett nytt universum för många spelare tack vare den exponentiella ökningen av utvecklarstudions popularitet. Avslöjandet av spelet lite senare fungerade som en bekräftelse på studions expertis, eftersom det visade att det kommande mecha-spelet kan bli lika spännande och unikt som Elden Ring. Naturligtvis är Armored Core VI: Fires of Rubicon inte en futuristisk version av Elden Ring med gigantiska robotar, men striderna i spelet är lika spännande som dynamiska, om inte mer.

Med lanseringen av spelet om knappt tre veckor behöver vissa delar av informationen delas med communityn, särskilt med PC-spelare, eftersom de behöver veta vilken typ av rigg som kommer att krävas för att spela spelet. FromSoftware har avslöjat systemkraven för att spela Armored Core VI: Fires of Rubicon på PC och de är mindre krävande än du skulle tro efter att ha sett den senaste gameplay-avslöjandet.

Armored Core VI Systemkrav för PC

Minimum:

  • OS: Windows 10 64-bitars
  • PROCESSOR: Intel Core I5 8600K eller AMD Ryzen 3 3300X
  • RAM-MINNE: 12 GB
  • GPU: Nvidia GTX 960, AMD Radeon RX 480 eller Intel Arc A380
  • Lagringsutrymme: 65 GB

Sammantaget är kraven lätta att hantera men de kommer inte att ge bästa prestanda. Vi kommer fortfarande att behöva vänta lite längre tills utvecklaren avslöjar de rekommenderade kraven, men du har nu en allmän uppfattning om den minsta hårdvaran som behövs för att köra Armored Core VI: Fires of Rubicon på din dator.

Spelet är planerat att släppas den 24 augusti på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One och Xbox Series X/S. Som vanligt är de bästa erbjudandena för att köpa en Armored Core VI: Fires of Rubicon CD-nyckel och börja spela på lanseringsdagen finns som vanligt redan tillgängliga i vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev