Instant Gaming EU
 
 

Bethesda introducerar tre större städer att utforska i Starfield

Bethesda introducerar tre större städer att utforska i Starfield

Starfield har blivit ett av årets mest efterlängtade spel. Bethesdas rymdäventyr har överraskat en stor grupp spelare som inte kan vänta med att spela spelet så snart det blir tillgängligt i september. Spelets imponerande storlek, dess spännande spelfunktioner och det unika övertalningssystemet tillsammans med dess imponerande grafik kommer att bidra till att göra det till ett av de viktigaste spelen under 2023 om lanseringen går någorlunda bra.

Upptäck de avvecklade systemen

Utvecklaren Bethesda Softworks fortsätter att avslöja fler detaljer om det enorma universum som ger form åt Starfield. Studion har släppt en serie animerade videor som visar några av de viktigaste platserna i The Settled Systems och ger en liten introduktion till dem.

I Supra Et Ultra inser en kurirpilot vid namn Kent att han vill utforska rymden långt från New Atlantis, huvudstaden i United Colonies och en stor metropol där UC Vanguard huserar.

IWhere Hope is Built får vi följa Vanna, en föräldralös flicka från Akila City som drömmer om att utforska galaxens yttersta gränser och uppleva spännande äventyr.

The Hand that Feeds berättar historien om Ada och Harper, två Neon-gatråttor som gör allt för att överleva i "nöjesstaden" och som stöter på en oväntad möjlighet som kan förändra deras liv för alltid.

Sammantaget ger de tre videorna en glimt av den typ av djupa berättelser som Starfield kommer att erbjuda vid lanseringen. Naturligtvis finns det många fler äventyr att uppleva i ett spel som kommer att vara olika för varje spelare som vill dyka djupt ner i ett uppslukande universum som sträcker sig över tusen planeter.

Kom ihåg att Starfield släpps den 9 september på OC och Xbox Series X/S. Som vanligt är de bästa priserna för att köpa en Starfield Xbox-nyckel tillgängliga på vår komparator.

465kr.
Starfield
Starfield
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev