Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2, en del av Microsofts utbud av serveroperativsystem på företagsnivå, är en kraftfull programvara som är utformad för att förbättra datorkapaciteten för företag i alla storlekar. Denna programvara tillhandahåller en rad funktioner som är utformade för att möta de krävande behoven hos moderna företag, inklusive förbättrad virtualisering, avancerade lagringsfunktioner och förbättrade säkerhetsåtgärder. Det är en skalbar och dynamisk serverlösning som på ett smidigt sätt kan anpassas till tillväxten i en organisations IT-infrastruktur.



      Virtualiseringsmöjligheterna i Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2 är verkligen exceptionella. Med Hyper-V kan företag skapa och hantera virtuella maskiner och därmed öka effektiviteten i sina maskinvaruresurser. Denna funktion gör det möjligt för företag att köra flera operativsystem på en enda server, vilket minskar hårdvarukostnaderna och förbättrar driftseffektiviteten.



      När det gäller lagring erbjuder Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2 Storage Spaces, vilket ger en hög grad av flexibilitet i hanteringen av fysisk lagring. Dessutom säkerställer den inbyggda funktionen för deduplicering av data att lagringsutrymmet används effektivt genom att överflödig data elimineras. För att öka säkerheten innehåller programvaran funktioner som dynamisk åtkomstkontroll och förbättrade Active Directory-funktioner.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2 ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2:s kategori : Office.

      Kommentarer om Microsoft Windows Server 2012 DataCenter R2

      • Teknisk information

      • Kategorier : Office
      • Utgivare : Microsoft
      • Utgivningsdatum : 2012 čakčamánnu 4
      • Systemkrav
      • Åldersklassificering
      • PEGI 3
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev