Eneba COM
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2 är ett kraftfullt serveroperativsystem som är utformat för att uppfylla behoven hos företag som kräver höga nivåer av systemskalbarhet och tillgänglighet. Programvaran levereras med många funktioner som är utformade för att förbättra datahantering, nätverk och systemadministration, vilket gör det till ett lämpligt val för avancerade hårdvaruuppsättningar och storskaliga virtualiseringsmiljöer.



      Som en del av Windows Server 2008-familjen introducerar Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2 nya virtualiseringsverktyg, webbresurser och säkerhetsförbättringar. Den innehåller Hyper-V, Microsofts hypervisor-teknik, som gör det möjligt för användare att skapa och hantera virtuella maskiner och därmed optimera maskinvaruanvändningen. Dessutom stöds hanteringen av storskaliga serverdistributioner med robusta funktioner för lastbalansering och datadistribution.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2 ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2:s kategori : Office.

      Kommentarer om Microsoft Windows Server 2008 DataCenter R2

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev