Instant Gaming EU
 
 

Köp Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 är en mycket effektiv serverprogramvara som är utformad för att stärka små och medelstora företag. Programvaran har en mängd funktioner, inklusive men inte begränsat till, nätverkshantering, datalagring och backup-lösningar. Det är ett viktigt verktyg för att skapa en sömlös och säker driftsmiljö.



      En utmärkande egenskap hos Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 är dess skalbarhet. Det går att integrera upp till 25 användare och 50 enheter utan behov av ytterligare klientåtkomstlicenser (CAL). Denna funktion gör den till en idealisk lösning för företag i tillväxtfasen, eftersom den ger dem flexibilitet att skala upp sin verksamhet utan onödig komplexitet.



      Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 har dessutom ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Det underlättar navigering och minskar inlärningskurvan för användare som inte är tekniskt kunniga. Dessutom är den utformad med robusta säkerhetsåtgärder, inklusive brandväggsskydd och kryptering, för att skydda känsliga affärsdata.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2 ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2:s kategori : Office.

      Kommentarer om Microsoft Windows Server 2008 Essentials R2

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev