Instant Gaming EU
 
 

Köp Mirror's Edge Catalyst

 • PC
 • PS4
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topprankade återförsäljare

  City of Glass lägger sig ner vid dina fötter igen. Från skyskrapornas topp kan du se detta universum av betong, stål och glas som präglar livet för de flesta människor. En värld som styrs av ett konglomerat av företag. De är de nya gudarna i ett samhälle där individernas rättigheter och friheter är nästan obefintliga. Nästan alla har gett upp sina privilegier för det gemensamma bästa. De är frivilliga offer för tyranniet i ett samhälle som de själva har skapat, där varje försök till fri tanke snabbt utplånas av ordningens krafter. Denna konstgjorda kupa är ditt hem. men det finns alltid undantag från regeln, och i det här fallet är du ett av dem. Ditt namn är Faith Connors. Du är en löpare. En före detta inbrottstjuv, kurir och företagsspion som rör sig genom skyskrapornas hustak med total frihet. Dina val har fått dig att bli inblandad i konflikten mellan företagen och de som motsätter sig den etablerade ordningen. Den maximala exponenten för denna ordning är Gabriel Kruger, en säkerhetschef som har ägnat sin kropp och själ åt sitt jobb. Han skulle göra vad som helst för att bevara den nuvarande statusen. Men du kommer inte att göra det lätt för honom. Din kropp och dina färdigheter gör att du kan göra nästan otroliga parkourrörelser. Du kan hoppa, springa eller klättra upp till nästan var som helst. Det är flytande rörelser, med ett momentum som du kan använda som grund för en stridsstil som du ibland kommer att använda dig av om du inte vill bli dödad. Din kamp kommer att bli en katalysator för den förändring som detta samhälle desperat behöver.

  Läs mer

  De bästa priserna för Mirror's Edge Catalyst

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Kommentarer om Mirror's Edge Catalyst

  BaihuClaw
  BaihuClaw
  2022 ođđj 28 08:33 dlcompare.com
  The sound effects are nice. If you don't know English, some tasks are difficult to do and you get bored in a short time because the tasks are similar to each other.
  Ljudeffekterna är trevliga. Om du inte kan engelska är vissa uppgifter svåra att göra och du blir uttråkad på kort tid eftersom uppgifterna liknar varandra.
  WEASELBEE
  WEASELBEE
  2021 juov 21 10:37 dlcompare.de
  Best parkour game on the market since release! Good for speedrunning as well. Getting better and better at certain runs is really addicting.
  Det bästa parkourspelet på marknaden sedan det släpptes! Bra för speedrunning också. Att bli bättre och bättre på vissa körningar är verkligen beroendeframkallande.
  Poky40
  Poky40
  2016 cuo 24 22:03 dlcompare.fr
  Super jeu, j'ai jouer a la beta et je le recommande, super graphisme, gameplay améliorer et open world. Vivement le 9 Juin.
  Bra spel, jag spelade betaversionen och jag rekommenderar det, bra grafik, förbättrat spel och öppen värld. Jag kan inte vänta på den 9 juni.
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev