Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - After Dark

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - After Dark är den första expansionen till den enormt populära klassiska stadssimuleringen Cities: Skylines. Denna nya version av Cities: Skylines innehåller en mängd nya funktioner som är utformade för att förbättra din upplevelse av stadsförvaltning. Med den här expansionen kan du anpassa dina städer med fritidsaktiviteter och turistattraktioner, samt hantera utökade tjänster för nattliga medborgare.



    Den viktigaste funktionen i Cities: Skylines - After Dark är nattlivet i dina städer. Du kan tilldela olika uppdrag eller jobb som kommer att pågå under nattetid, till exempel brandbekämpning, utbildningskurser och mer. Varje uppdrag kräver sina egna resurser så noggrann planering måste göras när du lägger till dessa uppgifter i dina budgetplaner. Men med det följer också ökade belöningar, både ekonomiska och andra. En annan utmärkande funktion i Cities: Skylines - After Dark är möjligheten att specialisera delar av din stad efter turisternas behov och önskemål. Genom att använda speciella beteckningar och val när du skapar vägar eller utser parker kan du skapa specifika distrikt som är skräddarsydda för turister som kommer att flockas till dessa områden framför andra delar av staden för sina underhållningsbehov som kasinon eller teatrar eller till och med bara stränder. Även små detaljer som speciella reklamskyltar hjälper till att komplettera varje område och ger dem mer karaktär än någonsin tidigare. De utökade stadstjänsterna bygger vidare på det som redan fanns tillgängligt i grundspelet. Du kan nu bygga polisstationer och brandkårer specifikt för nattarbete och få ökad tillgång till räddningstjänster när du behöver dem. Dessutom finns det nya alternativ för avfallshantering, sjukvård och kollektivtrafik som ger fler sätt att hålla dina medborgare glada och säkra hela dagen och natten lång.



    Cities: Skylines - After Dark är en utmärkt expansion för alla fans av originalspelet eller nybörjare som vill ha ännu mer innehåll att utforska. Med den här uppdateringen kan du skapa en verkligt nattlig metropol med massor av aktiviteter under både dag- och nattetid. Specialiserade distrikt, förbättrade tjänster och engagerande uppdrag väntar på spelarna när de dyker ner i detta klassiska stadssimuleringsspel.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines After Dark

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - After Dark

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev