Eneba COM
 
 

Köp Sniper: Ghost Warrior

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sniper: Ghost Warrior är ett intensivt taktiskt skjutspel som sätter spelaren i rollen som en dödlig krypskytt och ger honom eller henne i uppgift att skjuta sina mål på avstånd. Använd stealth, precision och strategiskt tänkande för att bli en expertskytt!



    Spelet består av utmanande uppdrag som utspelar sig i vidsträckta miljöer där spelarna måste tänka snabbt och göra smarta val för att överlista sina fiender. Spelarna kan också uppgradera sina färdigheter genom olika vapentillbehör för att få ett övertag över motståndarna.



    Grafiskt sett är Sniper: Ghost Warrior fantastiskt snyggt - med vacker grafik och detaljerade modeller för en verkligt uppslukande upplevelse. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sitt energiska soundtrack och realistiska ljudeffekter.



    Dessutom finns det olika verktyg som hjälper spelarna att strategiskt bedöma fiendens rörelser och planera sina skott noggrant för att nå framgång. Detta kräver snabba reflexer & taktiska beslut för att lyckas!



    På det hela taget kommer Sniper: Ghost Warrior garanterat att tilltala alla som gillar taktiska skjutspel. Med sina spännande uppdrag och sin fängslande värld kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både unga och gamla spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Sniper Ghost Warrior

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sniper: Ghost Warrior

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev