Eneba COM
 
 

Köp Enemy Front

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Enemy Front är ett första personskjutspel som utspelar sig i det nazistockuperade Europa under andra världskriget. Ta på dig rollen som den amerikanska journalisten Robert Hawkins när han slår sig samman med den franska motståndsrörelsen för att slå tillbaka mot tredje rikets tyranni.



    Utforska enorma nivåer som är inspirerade av verkliga strider och platser medan du tar ut fiender med autentiska vapen som M1 Garand-geväret och Thompson-maskinpistolen. Använd smygtaktik för att röra dig obemärkt genom fientliga områden eller ta dig an dem direkt med hjälp av en full arsenal av eldkraft. Utnyttja förstörbara element i miljön för att få ett övertag över dina fiender och se till att du har gott om ammunition - det finns ammunitionslådor utspridda på varje nivå.



    Lås upp belöningar när du slutför uppdrag, till exempel bonusar för dödade personer, noggrannhet, snabbhet och mycket mer. Med sin realistiska grafik och medryckande berättelse kommer Enemy Front garanterat att ge timmar av intensiv spänning för fans av förstapersonsskjutare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Enemy Front

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Enemy Front

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev