Eneba COM
 
 

Köp Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Var dödlig på avstånd i Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Du är Raven, en berömd krypskytt och en legosoldat som är känd för att fullfölja till synes omöjliga uppdrag. Nu har du tagit dig an det svåraste hittills: du har klivit in i ett ingenmansland mellan två länder i Mellanöstern för att sätta dit ett brottssyndikat. Du kanske måste möta några av de farligaste brottslingarna i landet, men dom måste möta ett spöke.



    En ny nivå av utmaning. Slåss på nära håll eller skjut på avstånd. För första gången i serien kan målen vara upp till 1 000 meter bort. Dina färdigheter måste vara på topp för att du ska kunna fullfölja kontrakten.



    Sneak, kill, disappear. Du är en ensam man mot en armé. Du måste tillämpa skicklighet, taktik och smygförmåga för att kunna överleva.



    Ta dig an jobbet. Utför 21 olika kontrakt som utspelar sig i 5 krigsdrabbade områden i Mellanöstern.



    Ställ in siktet med förbättrad grafik. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 har förbättrad grafik och FPS och en förbättrad spelmotor som ger spelarna en verklighetstrogen miljö och mer realistiska fiender. När du träffar ett mål på avstånd får du se en grafisk död via en bulletcam.



    Välj dina vapen. Välj din camo. Jakten är igång. Se till att du blir det sista dom aldrig ser.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Sniper Ghost Warrior Contracts 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Sniper Ghost Warrior Contracts 2

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    2022 ođđj 20 08:58 dlcompare.com
    Controlling the Sniper is not easy. If you play with a light mouse, you may have difficulty. If you can't kill the enemies with one shot or if the alarm goes off, you have a chance to be caught easily.
    Det är inte lätt att styra krypskytten. Om du spelar med en lätt mus kan det vara svårt. Om du inte kan döda fienderna med ett enda skott eller om larmet går har du en chans att lätt bli fångad.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev