Instant Gaming EU
 
 

Köp Sniper Ghost Warrior Contracts

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sniper Ghost Warrior Contracts är du en legosoldat; en lönnmördare inhyrd för att eliminera utvalda måltavlor över hela världen. Som en lönnmördare kan du använda alla metoder som du anser lämpliga för att göra dig av med dina måltavlor, men du är bäst som en sniper, och att sätt en kula på en känslig punkt har aldrig misslyckats så här långt. Att samla in information och sätta upp vad du tror är den bästa planen för att uppnå ditt mål är helt upp till dig, men kom ihåg att de flesta måltavlor är ordentligt skyddade och de kan även hyra in prickskyttar för att göra sig av med folk som du.



    Sniper Ghost Warrior Contracts är den ultimata prickskytteupplevelsen. Det erbjuder dig en rad olika kontrakt för att eliminera måltavlor med utmanande uppdrag och sekundära måltavlor som kommer att ge en ordentlig summa som bonusbetalning om du klarar dem. Det finns flera olika sätt att fullgöra kontrakten på och när du klarar dem får du pengar för att uppgradera utrustning och köpa verktyg som låter dig ta dig an svårare uppdrag. Från AR-mask som låter dig skanna din omgivning på användbar information till fjärrstyrda prickskyttetorn, drönare eller gasgranater så finns det en mängd prylar som du fantasifullt kan använda för att klara dina uppdrag och skjuta ner dina måltavlor.



    Framstegen i Sniper Ghost Warrior Contracts är mycket olik de tidigare spelen i serien. Det är inte längre linjärt och du kommer att få ganska mycket frihet för när och hur du slår till mot dina måltavlor. Det skapar en helt annan spelupplevelse som gör spelet mer likt ett sandbox-spel.



    De öppna uppdragen i Sniper Ghost Warrior Contracts gör att du kan spela om dem. Även det helt nya strecksystemet erbjuder det mest realistiska och intensiva prickskyttet i en upplevelse som uppmuntrar strategiskt tänkande och som kommer att ta dig genom Sibirens svåra terräng för att bli av med dina måltavlor.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sniper Ghost Warrior Contracts

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Sniper Ghost Warrior Contracts

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev