Eneba COM
 
 

Köp Sniper Ghost Warrior 3

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sniper: Ghost Warrior 3 är det tredje spelet i serien Sniper: Ghost Warrior series, och det är också det första spelet i denna serie med en AAA-produktion. Sniper: Ghost Warrior 3 är ett tactical first-person shooter som utspelar sig i en öppen värld. Detta Sniper: Ghost Warrior-spelet syftar till att ge serien några nya och spännande funktioner, samt superb kvalitet. Sniper: Ghost Warrior 3 kommer att släppas för PlayStation 4, Xbox One och för Microsoft Windows över hela världen den 4 april 2017. Sniper: Ghost Warrior 3 kommer att skicka dig bakom fiendens linjer i detta suveräna flerspelarskjutspel, och du kommer att bestämma vilka metoder du ska använda för att ta itu med dina fiender. Avsluta dina uppdrag på alla sätt som du anser nödvändiga och överlev i denna hårda öppna värld. För spelare som gillar att hålla ett avstånd mellan sig själva och sina fiender, Sniper: Ghost Warrior 3 kan du uppleva den riktiga prickskytteupplevelsen. Kikarsiktets höjd, vindhastighet och riktning, andningskontroll och hållning måste alla tas i beaktande, tillsammans med ditt vapen- och kulval förstås. Föredrar du ett mer smygande tillvägagångssätt? Bli ett spöke och förfölja dina fiender i tysthet och döda dem med hjälp av en mängd olika takedowns. Drönarrekognosering och vertikal navigering kommer också att stå till ditt förfogande. Slutligen, om du gillar att gå in med vapen i högsta hugg finns det alternativet också tillgängligt. Massor av avancerade vapen (som också kan modifieras för att passa din spelstil) står till ditt förfogande för att använda och döda fiender med. Överfallsgevär, hagelgevär, maskingevär och sprängämnen kan alla användas för att skapa förödelse bland alla som vågar sätta sig emot dig. Spela som en amerikansk krypskytt som släppts bakom fiendens linjer nära den ryska gränsen i Georgien för att ta itu med grymma krigsherrar som hotar att skicka hela landet in i kaos. Sniper: Ghost Warrior 3 kommer att innehålla öppna världskartor som har dynamiskt väder och en dag/natt-cykel som kommer att påverka hur du spelar. Ta del i ett skruvad krig som berättar historien om förräderi, tro och broderskap.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sniper Ghost Warrior 3

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Sniper Ghost Warrior 3

    Ray2.0
    Ray2.0
    2017 mies 15 10:08 dlcompare.fr
    Salut, que veux-tu season pass ? Et quelle différence entre les autres versions ? Si je l''achète pour PC est-ce que je peux jouer en ligne et pour ça faut-il aussi payer ? merçi de m'aider
    Hej, vad vill du ha för säsongskort? Och vad är skillnaden mellan de andra versionerna? Om jag köper det till PC kan jag spela online och måste jag betala för det? Tack för hjälpen
    Blasco
    Blasco
    2017 guov 27 17:28 dlcompare.fr
    Ce jeux que j'ai pu tester me tarde avec impatience !!
    Jag längtar efter att få spela det här spelet!
    martyn77
    martyn77
    2017 ođđj 23 20:40 dlcompare.fr
    un jeux que j attend vivent car il ma plus quand je l ai testé a la pgw et un tres bon environnement les graphiste etait superbe j ai trouvé le jeux un peut difficille a prendre en main !
    Ett spel som jag väntar på live eftersom det är mer när jag testade det på pgw och en mycket bra miljö den grafiska designern var superb Jag fann spelet lite svårt att ta i hand!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev