Instant Gaming EU
 
 

Köp FINAL FANTASY VI (Old ver.)

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen i den populära rollspelsserien kommer tillbaka till liv i Final Fantasy VI. Följ berättelsen om Terra Brandford, en ung kvinna som är född ur föreningen mellan en människa och en esper och som kan utöva kraftfull eld- och läkande magi. Hennes fredliga liv avbryts brutalt när Imperiet tvångsrekryterar henne efter att ha attackerat hennes hemstad. En serie händelser slutar med att Terra blir fri och ansluter sig till en grupp rebeller som kallas Replicants och som vill förgöra Imperiet. Det är bara början på ett episkt äventyr.



    Final Fantasy VI följer sina föregångares steg när det gäller spelupplägget. Det har en stor värld att utforska via en övervärldskarta där du kan besöka olika platser och möta olika grupper av monster. Striderna bygger på ATB-systemet (active time battle). Varje karaktär har en oberoende handlingsbalk som fylls upp successivt beroende på deras hastighet, och de kan agera när den är full. Därefter kan de välja mellan flera magiska trollformler eller stridskonster som står till deras förfogande. Du kan utrusta karaktärerna i din grupp med en mängd olika vapen, rustningar och unika reliker. Du kan låsa upp magiska förmågor med magicite och kalla på kraftfulla espers för att hjälpa dig i strid. Spelet har totalt 14 spelbara karaktärer, vilket är många fler än tidigare spel i serien.



    Om du vill ge dig ut på ett äventyr med en djupgående berättelse, episka strider och massor av mysterier att upptäcka i en vidsträckt fantasivärld är Final Fantasy VI ditt spel.

    Läs mer

    De bästa priserna för FINAL FANTASY VI (Old ver.)

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om FINAL FANTASY VI (Old ver.)

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev