Eneba COM
 
 

Köp Lego Marvel's Avengers - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lego Marvel's Avengers - Season Pass är ett spel som låter spelarna uppleva spänningen i att vara en del av Marvels universum. Med säsongspasset får spelarna tillgång till exklusivt innehåll som inte ingår i grundspelet, inklusive nya nivåer, karaktärer och fordon. Spelarna kommer att kunna utforska sina favoritplatser i Marvels universum som New York City och Asgard samt möta några av sina favoritkaraktärer som Iron Man, Thor, Captain America och många fler. Med säsongspasset kan spelarna också njuta av ytterligare nivåer av utmaningar i olika spellägen. Säsongspasset är ett viktigt köp för alla som vill få ut det mesta av sin spelupplevelse med Lego Marvel's Avengers.



    Lego Marvel's Avengers - Season Pass är ett spännande sätt att förbättra grundspelet och finns att köpa på flera plattformar, inklusive PC, Xbox, Playstation och Nintendo. Fans av Lego Marvel's Avengers-serien kan också dra nytta av exklusiva rabatter när de köper Season Pass från utvalda återförsäljare. Med så många fantastiska funktioner är det inte konstigt att Season Pass har blivit ett måste för spelare som vill få ut så mycket som möjligt av sin spelupplevelse.



    Oändliga världar väntar med Lego Marvel's Avengers - Season Pass. Gör dig redo för ett otroligt äventyr med timmar av underhållning och spelglädje. Utforska Marvel-universumet som aldrig förr med exklusivt innehåll från Lego Marvel's Avengers - Season Pass och ta din spelupplevelse till en helt ny nivå.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Lego Marvel's Avengers

    De bästa priserna för Lego Marvel's Avengers Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Lego Marvel's Avengers - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev