Instant Gaming EU
 
 

Köp Tom Clancy's The Division - Season pass

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Få tillgång till alla kommande uppdateringar av Tom Clancy’s The Division med The Division - Season Pass. Med Expansion I: Underground, som är tillgänglig nu, kan du och din agent dyka ner under New York Citys gator. Agenterna måste ta striden direkt mot Divisionens fiender som planerar attacker som hotar säkerheten i den vidsträckta metropolen. Ge dig ut i New York Citys underjordiska labyrint av tunnelbanetunnlar och kloaker för att stoppa deras planer och bemästra de faror som gömmer sig under staden. Expansion II: Survival är också tillgänglig nu och erbjuder spelarna både PvP- och PvE-upplevelser. Spelarna är fångade i en hård Manhattanvinter med begränsade förnödenheter och kommer att göra sitt bästa för att överleva både elementen och sina motståndare. När kylan kommer snabbt måste du resa från en varm plats till nästa och skapa din egen termiska utrustning för att hålla din agent varm och andas. Men kylan är inte den enda faran i snöstormen. Jägaren är också lös på Manhattans gator. Denna farliga nya fiende är en fruktansvärd fiende, och det kommer att krävas lagarbete och samordning för att undvika och överlista The Hunter.   

  Läs mer
  Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Tom Clancy's The Division

  De bästa priserna för Tom Clancy's The Division Season pass

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Kommentarer om Tom Clancy's The Division - Season pass

  Naz
  Naz
  2016 njuk 21 19:39 dlcompare.fr
  season pass de the division commandé sur CDkeys pour 34€ (avec un code promo obtenu sur la page facebook) code reçu instantanément, il fonctionne sans problèmes, je recommande ce site.
  säsongspasset för divisionen beställt på CDkeys för 34€ (med en kampanjkod som erhållits på facebooksidan) koden mottogs direkt, den fungerar utan problem, jag rekommenderar denna webbplats.
  Patrick Salinas
  Patrick Salinas
  2017 borg 16 07:24 dlcompare.com
  I really need this dlc , please .
  Jag behöver verkligen denna dlc, snälla.
  BayHayns
  BayHayns
  2017 ođđj 4 20:01 dlcompare.fr
  C'est la dure loi de Noël, t'es tout seul, t'as pas de cadeau. Et je voudrais vraiment tester le mode survie, une clef ne serait pas de refus, merci DLCompare !
  Det är julens hårda lag, du är helt ensam, du har ingen gåva. Och jag skulle verkligen vilja testa överlevnadsläget, en nyckel skulle inte vägras, tack DLCompare!
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev