Instant Gaming EU
 
 

Köp Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Baldur's Gate: Siege of Dragonspear är ett expansionspaket för det klassiska RPG-spelet Baldur's Gate. Expansionspaketet utspelar sig mellan händelserna i Baldur 's Gate och Baldur's Gate II: Shadows of Amn, och tillför nytt innehåll och nya funktioner till spelet.



    Spelets handling utspelar sig i efterdyningarna av de händelser som ägde rum i det ursprungliga Baldur's Gate-spelet. Spelaren får i uppgift att leda en grupp äventyrare på ett farligt uppdrag för att stoppa ett nytt hot som har dykt upp i landet Faerun. Expansionspaketet innehåller nya följeslagare, fiender och platser som ger spelarna en ny och spännande upplevelse.



    Siege of Dragonspear erbjuder förbättrad multiplayer-funktionalitet med crossplay över flera plattformar. Spelet innehåller också ett nytt läge som heter Story Mode, där spelarna kan uppleva spelets berättelse utan att behöva oroa sig för svårighetsgraden på striderna.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Baldur's Gate: Enhanced Edition

    De bästa priserna för Baldur's Gate Siege of Dragonspear

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Baldur's Gate: Siege of Dragonspear

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev