Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Zelda: Skyward Sword

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Svara på äventyrets kallelse och upptäck lekens ursprung. Legend of Zelda: Skyward Sword , som är utvecklat för Wii, är en föregångare till Ocarina of Time och är en startpunkt för Legend of Zelda. Ta på dig rollen som Link när han ger sig ut på ett desperat sökande efter sin barndomsvän Zelda, som kidnappades från deras flytande land Skyloft och fördes till den mystiska kontinenten nedanför. Se upp, för den onda lorden Ghirahim försöker återuppliva en mörk kraft som kommer att förändra historiens gång för alltid.



    Skyward Sword introducerar strider som aldrig tidigare skådats i Zelda-serien: ta upp svärd och sköld med hjälp av Wii-fjärrkontrollen och nunchuck. Titta på dina fienders attacker och lär dig att försvara dig med din sköld och kontra perfekt med ditt vapen. Skjut med pil och båge och kasta bomber mot fiender. Använd en mekanisk skalbagge för att flyga till oåtkomliga platser och använd sedan en piska för att manipulera spakar eller ta tag i föremål.



    Links resa tar dig från det flytande landet Skyloft till den enorma ytliga överjorden nedanför. Uppfyll olika sidouppdrag för de olika karaktärer du möter. Stå inför fällor och pussel i utmanande fängelsehålor. Lär dig mer om världens historia och om historien om välkända föremål, till exempel Master Sword.



    The Legend of Zelda: Skyward Sword tar dig med på en storslagen resa som trotsar själva tiden. Ta upp svärdet, Link. Zelda väntar.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Zelda Skyward Sword

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om The Legend of Zelda: Skyward Sword

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev