Eneba COM
 
 

Köp Europa Universalis IV: El Dorado

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Europa Universalis IV: El Dorado är en expansion av det stora strategispelet Europa Universalis IV som utvecklats av Paradox Interactive och som ger spelarna möjlighet att utforska och expandera ett imperium som de själva har skapat. De grundläggande spelmekanismerna är baserade på historien från 1400-talet, där spelarna måste fatta beslut för sin egen nation samtidigt som de hanterar resurser och navigerar diplomatiska relationer med andra nationer.



    Expansionspaketet i Europa Universalis-serien, El Dorado, introducerar nytt innehåll och nya funktioner som utforskningsuppdrag som låter dig leda dina arméer till okända regioner. Det finns också härskarpersonligheter som förändrar hur monarkin fungerar med personligheter som förändrar allt från militär makt till diplomati mellan nationer. Spelare kan uppleva historiska händelser som att upptäcka Tenochtitlan eller att Ferdinand Magellans expedition når sitt mål - att få tillgång till handelsrutten över Stilla havet. Nya monument ger ytterligare bonusar när de byggs i vissa provinser, vilket möjliggör ytterligare utveckling av imperier som skapats i denna spelvärld.



    Det finns över femtio olika spelbara länder, europeiska makter och flera indianska civilisationer, däribland Azteker, Maya och Inca, som alla har unika egenskaper som bara är tillgängliga genom att spela dem individuellt. Handelsföretag har också introducerats som fungerar som autonoma enheter för att ge mer ekonomisk nytta hemma utan att riskera krig för ofta om de kontrolleras korrekt samtidigt.Europa Universalis IV: El Dorado kommer säkert att ge en utmanande och fördjupande upplevelse för alla strategispelare som vill utforska och utveckla sitt eget imperium i en realistisk och historiskt korrekt värld.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Europa Universalis IV

    De bästa priserna för Europa Universalis IV El Dorado

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Europa Universalis IV: El Dorado

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev