Instant Gaming EU
 
 

Köp Europa Universalis IV: Common Sense

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Europa Universalis IV: Common Sense är ett stort strategispel från det prisbelönta utvecklingsteamet på Paradox Interactive. Det är den femte stora expansionen för Europa Universalis IV. Spelet utspelar sig under tidigmodern tid och spelarna tar kontroll över en nation och måste leda den till storhet genom att strategiskt hantera dess resurser, expandera dess territorium, engagera sig i diplomati med andra nationer och styra dess interna angelägenheter. Europa Universalis IV: Common Sense introducerar unika nya funktioner som utforskar religionens plats i världen och låter spelarna uppleva denna populära konflikt mellan trosinriktningar som aldrig förr.



    Europa Universalis IV: Common Sense Dessutom finns ett utökat handelssystem och strömlinjeformade styrprocesser som ger fler alternativ för att bygga upp nationens rikedom och makt. Tillsammans med dessa nya tillägg kommer förbättrad grafik, vilket gör Europa Universalis IV: Common Sense lika visuellt fantastiskt som någonsin - en stor bonus för fans av serien. När du går vidare genom rikare berättelser i olika regioner kommer du att bygga allianser och förbereda dig för alla typer av krigföring, inklusive sjöslag på havet eller landenheter som kämpar på slagfält runt om i Europa. Kartorna har uppdaterats så att de känns riktigt verklighetstrogna och kan modifieras ytterligare med förbättringar som att anpassa färger för att bättre återspegla olika regioner eller länder under spelet. Detta ger en bättre inlevelse i spelet samtidigt som man kan se hur olika delar av Europa ser ut när de kombineras i spelet.



    Med sitt djupa och engagerande gameplay har Europa Universalis IV: Common Sense något för alla. Oavsett om du är ett långvarigt fan av serien eller nybörjare på stora strategispel utlovar den här expansionen en oförglömlig resa genom århundraden av historia. Europa Universalis IV: Common Sense är en spännande upplevelse för alla strategispelare som vill anta utmaningen att leda sin nation till seger.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Europa Universalis IV

    De bästa priserna för Europa Universalis IV Common Sense

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Europa Universalis IV: Common Sense

    • Teknisk information

    • Officiell webbplats : Europa Universalis IV Common Sense
    • Kategorier : Strategi
    • Utgivare : Paradox interactive
    • Utvecklare : Paradox Development Studio
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer
    • Utgivningsdatum : 2015 geassemánnu 9
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 12
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev