Eneba COM
 
 

Köp Cities: Skylines - Industries

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Industries är det 7:e expansionspaketet för Cities: Skylines. Det är ett spännande och engagerande spel för spelare i alla åldrar. Det är en stadsbyggnadssimulator skapad av Colossal Order och utgiven av Paradox Interactive som ger spelarna ansvaret för att utveckla sina egna städer från grunden. Spelarna ansvarar för att grunda, zonera, bygga vägar, tillhandahålla tjänster, hantera verktyg som vatten och el, underhålla brandstationer och polisstationer, ta itu med brottsförebyggande initiativ för att hålla sina medborgare säkra, hantera miljöfaror som giftiga spill eller andra naturkatastrofer samtidigt som de tar hänsyn till de ekonomiska utvecklingsstrategierna i sina kommuner. Med sina komplexa men realistiska system för att driva en virtuell metropol; Cities: Skylines - Industries erbjuder en aldrig tidigare skådad nivå av kontroll över varje aspekt av stadslivet.



    Med sitt breda utbud av funktioner och avancerade simuleringar kan man skapa otroliga detaljer i varje byggnadsskala - från enstaka lägenheter till gigantiska skyskrapor. Detta ger spelarna möjlighet att forma sin stads skyline på nästan vilket sätt de vill för att göra den estetiskt tilltalande utan att offra funktionalitet eller realism. Tillägget av industriområden i denna ekvation lägger till ytterligare ett lager av komplexitet så att användarna kan börja dra nytta av specialproduktionslinjer som endast är tillgängliga i vissa branscher för att maximera vinstmarginalerna och samtidigt hålla alla nöjda. Spelarna kommer också att ha tillgång till en robust uppsättning verktyg för att anpassa sina städer, inklusive en djupgående kartredigerare och ett kraftfullt tillgångsbibliotek med över tusen tillgångar för spelare att välja mellan.



    Cities: Skylines - Industries är säker på att bli en favorit bland hardcore simuleringsfans såväl som avslappnade stadsbyggare som letar efter något mer uppslukande än ditt genomsnittliga vardagliga tycoon-spel. Med sina djupgående system och fantastiska grafik är det här ett spel som kommer att få dig att bygga i timmar i sträck.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Industries

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Industries

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev