Instant Gaming EU
 
 

Köp Sid Meier's Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sid Meier's Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack är ett expansionspaket som lägger till två nya civilisationer i spelet - Maya och Gran Colombia - tillsammans med en mängd nya spelfunktioner och förbättringar.



    Mayacivilisationen leds av Lady Six Sky, som anses vara den första kvinnliga härskaren i historien. Mayaindianerna är kända för sina avancerade kunskaper i astronomi och sina imponerande arkitektoniska bedrifter, vilket återspeglas i deras unika förmågor och byggnader i spelet. Maya har en unik förmåga som kallas "Mayab" som ger dem extra mat och produktion för varje lyxresurs i närheten av deras städer. De har också en unik enhet som kallas Hul'che, som är en avståndenhet som får bonusar när den attackerar från högre mark.



    Gran Colombias civilisation leds av Simon Bolivar, som anses vara en av de viktigaste personerna i Sydamerikas historia. Gran Colombias civilisation är fokuserad på militär styrka och har en unik förmåga som heter "Ejercito Patriota" som ger dem extra rörelse för sina enheter och bonusstridsstyrka när de strider i sitt eget territorium eller i sina allierades. Gran Colombia har också en unik enhet som kallas Llanero, som är en kavallerienhet som får extra stridsstyrka för varje intilliggande Llanero.



    Förutom de två nya civilisationerna innehåller Maya & Gran Colombia-paketet också nya stadsstater, resurser och naturliga underverk. Det finns också nya spellägen, till exempel Apocalypse Mode som lägger till naturkatastrofer och andra katastrofala händelser i spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Civilization VI

    De bästa priserna för Sid Meier's Civilization VI Maya & Gran Colombia Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sid Meier's Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev