Instant Gaming EU
 
 

Köp Crusader Kings II: Conclave

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Crusader Kings II: Conclave är den senaste stora expansionen för det klassiska strategispelet Crusader Kings II. Denna djupa och invecklade titel har utvecklats av Paradox Development Studio och erbjuder spelarna en unik upplevelse där de tar kontroll över sin egen medeltida dynasti och kämpar för att expandera sin domän över hela Europa och Mellanöstern under 1066 e.Kr.



    Som ledare för sin egen dynasti är spelarna ansvariga för att skapa allianser med hårda rivaler och samtidigt behålla kontrollen över alla vunna territorier. Diplomatiska band kan upprättas genom äktenskap eller religion - vilket gör det möjligt att skapa strategiska relationer - men spänningar mellan medlemmar av olika religioner kan orsaka konflikter inifrån. Spelare måste använda vasalltitlar, handelsföretag, skatteuppbörd, marskalkar som Stoneheart eller Swordsworn, och till och med utveckla städer bortom slott för att reglera pengar som kommer in i deras rike. Det nya tillägget Crusader Kings II: Conclave kommer att ge dig ännu fler spelmöjligheter med sitt reviderade utbildningssystem som är utformat specifikt för kungliga barns egenskaper och händelser; reviderade diplomatiska system som prioriterar äktenskapliga allianser; förbättrad militär stridsmodell med fokus på moral; och förbättrad rösträtt i rådet så att ändringar kan göras i lagar inom ditt kungarike. Dessutom ger ett fängslande berättande element spelet ytterligare djup när spelarna skapar sina egna unika upplevelser och testar sina listiga strategier.



    Crusader Kings II: Conclave är det perfekta spelet för alla spelare som vill uppleva en medeltida politisk sandlåda med sofistikerad strategi och fängslande berättelser, samtidigt som de kämpar för kontrollen över Europa.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Crusader Kings 2

    De bästa priserna för Crusader Kings II Conclave

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Crusader Kings II: Conclave

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev