Instant Gaming EU
 
 

Köp Grand Theft Auto: The Trilogy

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kör en stulen tur i minnenas spår med Grand Theft Auto: The Trilogy, en samling klassiska spel som gjorde Grand Theft Auto till en omtyckt serie. Trilogispelen är bevarade i samma kvalitet och skick som när de först släpptes 2005. Spela tre olika karaktärer i tre ikoniska städer och bygg upp ett kriminellt imperium i varje stad.



    Grand Theft Auto III. Det finns inget utrymme för tillit i Liberty City, en tuff läxa som den småkriminelle Claude lär sig när han skjuts och lämnas för döden av sin flickvän Catalina efter ett bankrån. Med hjälp av maffian bygger han upp sin maktbas och söker hämnd mot henne och den colombianska kartellen.



    Grand Theft Auto: Vice City. Du spelar Tommy Vercetti, en gangster som nyligen släppts från fängelset, som bygger upp ett kriminellt imperium samtidigt som han försvarar det mot de ondskefulla brottsfamiljerna i Vice City.



    Grand Theft Auto: San Andreas. Den före detta gangstern Carl "CJ" Johnson upptäcker att han inte kan undkomma lockelsen av ett kriminellt liv när han återigen hamnar i gängen och kämpar mot korrupta tjänstemän och rivaliserande gangsters.



    Få pengar och makt genom att bygga upp ditt rykte och utplåna konkurrenterna. Samla upp Grand Theft Auto: The Trilogy och styr den undre världen.

    Läs mer

    De bästa priserna för Grand Theft Auto The Trilogy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Grand Theft Auto: The Trilogy

    Kitten Chucklenugget
    Kitten Chucklenugget
    2023 juov 11 15:18 dlcompare.com
    just buy the GTA game you want to play. i recommend GTA 3, San Andreas and GTA Vice City
    köp bara det GTA-spel du vill spela. jag rekommenderar GTA 3, San Andreas och GTA Vice City
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev