Instant Gaming EU
 
 

Köp Super Dragon Ball Heroes World Mission

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Super Dragon Ball Heroes: World Mission är en uppdatering av det tidigare arkadspelet med samlarkort som bygger på Dragon Ball-serien. Den här uppdateringen har lyckats få fans att bli entusiastiska med bättre grafik och mycket mer lättillgängliga karaktärer. Även om det är en Switch-anpassning av Dragon Ball Heroes kommer denna att ha ett eget historieläge och flera karaktärer. Super Dragon Ball Heroes: World Mission kommer att se en ny gryning när det får en västerländsk lansering, vilket därmed markerar den första debuten för Dragon Ball Heroes-franchisen utanför Japan efter åtta år.



    I den här uppdateringen ingår tjugotre supertypkaraktärer. De kan inte attackera motståndaren som de spelbara karaktärerna, men de är till hjälp i striden genom att ge olika typer av stöd beroende på deras färdigheter. Det finns också nya spelaravatarer i mixen som du kan använda. Det finns Akina, Base, Class-up, Super Class-up, God Class-up och Super God Class-up. Saiyans kommer att ha möjlighet att använda andra rasformer varje gång de får en uppdatering.



    Super Dragon Ball Heroes: World Mission utvecklas och publiceras av Bandai Namco Entertainment och kommer att släppas den 4 april 2019. Det kommer att innehålla korten och karaktärerna från de åtta första Super Dragon Ball Heroes-spelen och de två första versionerna av Universe Mission.



    Game Story



    Berättelsen handlar om en pojke vid namn Beat som är det största fan av Super Dragon Ball Heroes. Han är så galen i spelet att han besöker Hero town och kliver in i Dragon Ball Heroes Tournament. Han träffar sina favorithjältar och deltar i turneringen. Den stora Saiyanman 3 erkänner att hans egenskaper kommer att förändra världens öde för alltid.

    Följ hans resa och avslöja hans sanna styrka i Super Dragon Ball Heroes: World Mission.

    Läs mer

    De bästa priserna för Super Dragon Ball Heroes World Mission

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Super Dragon Ball Heroes World Mission

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev