Köp Dragon Ball The Breakers

 • PC
 • PS4
 • Switch
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

  Spela som Raider eller Survivor för att förstöra eller läka den splittrade tidslinjen i Dragon Ball The Breakers. För första gången har Dragon Ball-serien ett asymmetriskt action- och överlevnadsspel med 7 mot 1-spel. Spela som en av sju överlevare eller som Raider som försöker jaga dem alla!  Handlingen utspelar sig i en separat dimension. Som Survivor spelar du en normal person, ungefär som de civila i Dragon Ball-animationen. Ditt huvudmål är att reparera och använda Super Time Machine för att fixa den trasiga tidslinjen. För att göra det måste du först leta efter någon av de 6 Power Keys som är gömda på kartan och ta dem till en specifik plats för att framkalla Startup System. När det väl har kallats måste du skydda det tills det aktiveras. Om du lyckas göra det kommer Super Time Machine att dyka upp och du kommer att kunna använda den för att fly.  Som Raider är ditt mål att utplåna de överlevande eller förstöra de tidsmaskiner som de kan använda för att fly. Tänk på att om du lyckas förhindra aktiveringen av startsystemet genom att förstöra det kommer flera fyrar att dyka upp, och de överlevande kan fortfarande använda dem för att kalla på flykttidsmaskinerna och undvika att falla offer för din vrede. Du kan spela som en av de superstarka Dragon Ball-skurkarna: Cell, Frieza eller Buu. Du börjar i en svag grundform, sedan överfaller du en överlevande och absorberar deras energi för att anta en form på högre nivå. Gör detta tillräckligt många gånger och du blir nästan ostoppbar!  Det finns flera vägar till seger från båda sidor. De överlevande kan använda fordon för att förflytta sig och föremål för att skada eller åtminstone distrahera Raider. De kan samla in Change Power-objekt för att förvandlas till en Dragonball Z-hjälte och slåss mot Raider tå-till-tå under en begränsad tid. Du kan även samla in de legendariska Dragon Balls och önska dig ytterligare krafter.  Men Raider kan också stjäla och använda Dragon Balls för sig själva, vilket gör dem ännu starkare. Detta gör Dragon Ball The Breakers till ett strategiskt katt och mus-spel där ett enda misstag kan leda till ens undergång. Vilken sida står du på?

  Läs mer

  De bästa priserna för Dragon Ball The Breakers

  Använd din CD-nyckel på Steam.

  Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

  Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

  Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

   

  Kommentarer om Dragon Ball The Breakers

  Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

  svaranswering the message of

  500 tecken kvar

  6349fb3250b5e@jesjedo28469
  6349fb3250b5e@jesjedo28469
  2022 golg 15 02:17 dlcompare.fr
  jeu interessant avec un principe simple a comprendre, faisant pensée simplement a un Dead By Daylight dans le monde de dragon ball dans le systeme il est ameliorer avec un gameplay ameliorer
  Intressant spel med en enkel princip att förstå, påminner helt enkelt om Dead By Daylight i världen av Dragon Ball i systemet det är förbättrat med en förbättrad gameplay
  Sarge T.
  Sarge T.
  2022 golg 14 23:12 dlcompare.com
  I love the Dragon Ball series in general, but I'm not sure if this one will succeed. It seems like an indie style game that's skinned with the Dragon Ball theme... Seems like reviewers don't like it either - and what's even worse is the microtransactions apparently. Not good.
  Jag älskar Dragon Ball-serien i allmänhet, men jag är inte säker på att den här kommer att lyckas. Det verkar vara ett spel i indie-stil med Dragon Ball-tema... Det verkar som om recensenterna inte heller gillar det - och vad som är ännu värre är mikrotransaktionerna tydligen. Inte bra.
  6349ce778d59b@patulaccitv
  6349ce778d59b@patulaccitv
  2022 golg 14 23:05 dlcompare.fr
  Niveau graphisme on a vu mieux, en revanche la prise en main est geniale, je recommande !
  Grafiken har varit bättre, men hanteringen är bra, jag rekommenderar det!
  Ikafab
  Ikafab
  2022 golg 14 13:55 dlcompare.fr
  J'ai pas vraiment accroché aux opus précédents, du moins ceux de la franchise, mais j'avoue que celui-là a un goût de nouveau qui donne envie de continuer l'histoire :) Après les avis dépendent des goûts de chacun, je dirais qu'essayer c'est l'adopter... ou non :D
  Jag gillade inte riktigt de tidigare delarna, åtminstone inte de i serien, men jag måste erkänna att den här har en ny smak som gör att man vill fortsätta historien :) När allt kommer omkring beror åsikterna på varje persons smak, men jag skulle säga att prova det är att anta det... eller inte :D
  Martaa
  Martaa
  2022 golg 13 14:40 dlcompare.com
  For some reason Dragon Ball games have a special thing all around them, the characters are fun, the story is good and it just reminds you watching the series. Another good title for fans of Dragon Ball.
  Av någon anledning har Dragon Ball-spelen en speciell känsla, karaktärerna är roliga, berättelsen är bra och det påminner om att man tittar på serien. Ännu en bra titel för fans av Dragon Ball.
  Sir_Magnetron
  Sir_Magnetron
  2022 golg 12 00:06 dlcompare.com
  For some reason Dragon Ball games have a special thing all around them, the characters are fun, the story is good and it just reminds you watching the series. Another good title for fans of Dragon Ball.
  Av någon anledning har Dragon Ball-spelen en speciell känsla, karaktärerna är roliga, berättelsen är bra och det påminner om att man tittar på serien. Ännu en bra titel för fans av Dragon Ball.
  Arkowo
  Arkowo
  2022 golg 11 12:39 dlcompare.fr
  jeu fort intéressant avec un style graphique bien DB , le concept en lui meme est bien et devrait ravir les fans de l'univers
  mycket intressant spel med en bra DB grafisk stil, konceptet i sig är bra och bör glädja fans av universum.
  Kira_Gaming
  Kira_Gaming
  2022 golg 7 16:00 dlcompare.fr
  du dbd dragon ball le concept est recyclé et d'après ce que j'en ai vu les "méchants" sont cheaté comparé aux "gentils"
  från dbd dragon ball är konceptet återanvänt och från vad jag har sett är de "onda killarna" lurade jämfört med de "goda killarna".
  Roualala
  Roualala
  2022 golg 5 15:24 dlcompare.fr
  Je suis sceptique par rapport a ce jeu, j'espere que les mises a jour regleront les nombreux ''blancs'' qu'il comprends. Il reste un jeu dragon ball qui fais vibrer mon petit coeur nostalgique.
  Jag är skeptisk till det här spelet, jag hoppas att uppdateringarna kommer att åtgärda de många "tomrummen" som det innehåller. Det är fortfarande ett Dragon Ball-spel som får mitt lilla nostalgiska hjärta att vibrera.
  Jiska
  Jiska
  2022 golg 5 14:44 dlcompare.nl
  Looks like a intresting game. to bad it won't have a real story line behind it though. But what can you expect from a multi player combat game. From what i've seen it could be a hit
  Det ser ut som ett intressant spel. Synd att det inte har någon riktig story bakom sig. Men vad kan man förvänta sig av ett spel med flera spelare? Från vad jag har sett kan det bli en succé.
  Visa fler kommentarer
  Step into the time-bending world of Stargate: Timekeepers, where strategy and mystery converge in epic battles. Ready for the temporal mission? The gates beckon.
  • Teknisk information

  • Officiell webbplats : Dragon Ball The Breakers
  • Kategorier : Action , Överlevnad
  • Utgivare : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Utvecklare : Dimps
  • Läge(n) : Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2022 golggotmánnu 14
  • Systemkrav
   • Minimi
   • OS : Windows 10 64-bit
   • CPU : Intel Core i5-6400 or AMD Ryzen 3 3100
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 770 or Radeon R9 380X
   • Lagring : 10 GB
   • Rekommenderat
   • CPU : Intel Core i5-7600 or AMD Ryzen 5 3600
   • RAM : 8 GB
   • GPU : GeForce GTX 1050 Ti or Radeon RX 570
   • Lagring : 10 GB
  • Åldersklassificering
  • PEGI 12ESRB E10
  DLCompare Extension
  Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

  Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev