Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Natural Disasters

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Natural Disasters är den tredje DLC-expansionen för Cities: Skylines, ett stadsbyggnadsspel som utvecklats av Colossal Order och publicerats av Paradox Interactive. Natural Disasters introducerar nya katastrofer i spelet: jordbävningar, tsunamis, tornados, skogsbränder, meteoritnedslag och mycket mer. Varje katastrof kan förstöra din stad om den inte hanteras på rätt sätt.



    Cities: Skylines - Natural Disasters lägger också till ytterligare funktioner som räddningstjänst och evakueringsplaner som måste utformas för att hantera katastroferna på rätt sätt. Spelet innehåller också en mängd nya byggnader, policyer och scenarier för att göra varje spelupplevelse unik. Spelarna kan anpassa sina katastrofscenarier med nya policyer, byggnader och spelalternativ. Cities: Skylines - Natural Disasters innehåller också omfattande stöd för moddning, så att spelarna kan skapa unika katastrofer som kan delas online med Steam Workshop. Natural Disasters erbjuder också ett tävlingsinriktat flerspelarläge där spelare kan slåss mot varandra för att bli den ultimata överlevande stadsbyggaren.



    Cities: Skylines - Natural Disasters är ett måste för alla spelare som letar efter unika utmaningar i stadsbyggandet. De många olika katastroferna, funktionerna och alternativen skapar tillsammans en elektrifierande spelupplevelse som får spelarna att komma tillbaka för mer.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Natural Disasters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Natural Disasters

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev