Instant Gaming EU
 
 

Köp Pokémon: Let's Go Eevee

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Pokémon: Let's Go Eevee är en remake av ett annat Pokémon-spel som släpptes 1998, Pokémon Yellow. Spelet följer dina äventyr som Pokémon-tränare. Du börjar med en enda vild Eevee som professor Oak fångar åt dig och reser runt i Kanto-regionen för att slåss mot andra vilda Pokémon och tränare. Pokémon: Let's Go Eevee är ett RPG-äventyr där du ska bli en berömd Pokémon-tränare.



    För att nå ditt mål måste du fånga andra Pokémon och träna dem för att bilda ett team som du kan använda för att besegra de åtta Gym Leaders och Elite Four. Naturligtvis kommer Team Rocket också att försöka störa din resa. I det här spelet dyker vilda Pokémon upp på kartan istället för i slumpmässiga möten, så det är mycket lättare att hitta dem du vill ha.



    Pokémon: Let's Go Eevee är utformat för att dra nytta av Nintendo Switch möjligheter, och det har stöd för Poké Ball Plus också. Det stöder också kooperativt flerspelarläge, så att du kan dela det roliga med en vän. Var och en av er behöver bara en enda Joy-Con för att spela spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Pokémon Let's Go Eevee

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Pokémon: Let's Go Eevee

    Reccaman
    Reccaman
    2024 guov 5 12:43 dlcompare.fr
    Sa reste une pokemon. Super jeux pour la nostalgis et faire découvrir pokemon a nos enfant ^^
    Det är fortfarande en pokemon. Bra spel för nostalgi och för att upptäcka pokemon för våra barn ^^
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev