Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Parklife

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Parklife är den sjätte expansionen till det populära stadsbyggnadsspelet Cities: Skylines. Detta innehållspaket tar spelarna från att designa en vidsträckt metropol med byggnader och vägar till att skapa sina egna unika parker och rekreationsområden.



    Cities: Skylines - Parklife Dessutom tillkommer 8 helt nya prestationer för spelarna att sträva mot, som att bygga massiva nöjesparker eller uppnå höga luftföroreningsnivåer i industriområden. Det finns också nya policyer tillgängliga i spelet som kan ställas in av spelarna, vilket ger dig större kontroll över dina simulerade städer när det gäller miljöinitiativ, transportalternativ och mycket mer. En av de mest spännande aspekterna av detta DLC är att det introducerar en hel rad byggstilar som aldrig tidigare setts i Cities: Skylines, t.ex. tegel för tegel eller infällda gränder mellan rader av byggnader - vilket ger ett extra lager av realism till vad som redan var en otroligt detaljerad titel. Detaljer ända ner till enskilda grässtrån har också tagits om hand; träd svajar lätt med realistiska skuggor i dina parker medan du ser medborgarna roa sig under sina fritidsaktiviteter som att åka berg- och dalbana på nöjesparker byggda av dig.



    Med sina utökade funktioner och större kontroll över att anpassa parker och transporter erbjuder Cities: Skylines - Parklife en spännande ny upplevelse till det redan älskade stadsbyggnadsspelet Cities: Skylines.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Parklife

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Cities: Skylines - Parklife

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev