Eneba COM
 
 

Buy Cities: Skylines - Sunset Harbor

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Sunset Harbor är den 9:e DLC-expansionen till det populära stadsbyggnadsspelet Cities: Skylines. Expansionspaketet ger betydande förbättringar av spelupplevelsen. Kärnan i dessa förbättringar är introduktionen av fiskeindustrin. Denna nya funktion öppnar en väg för spännande jordbruksutveckling genom byggandet av fiskeinfrastruktur, såsom fiskodlingar och fiskebåtar.



    I Cities: Skylines - Sunset Harbor introducerar fem nya kartor och bygger fiskeinfrastruktur för att utveckla din jordbruksindustri. De nya kollektivtrafikalternativen som introduceras i Sunset Harbor inkluderar Intercity Bus Service och Trolleybus Service. Dessa bidrar till spelets komplexitet och realism genom att möjliggöra transport mellan städer inom spelet, vilket underlättar ökad anslutning och rörelse. Flygklubbens byggnad bidrar till stadens underhållningskvot. Detta unika tillägg uppmuntrar ägare av små flygplan att delta i fritidsflygning, vilket ytterligare bidrar till det livliga livet i din stadsbild. Sunset Harbor tar också hänsyn till hållbarhet och effektiv stadsförvaltning genom införandet av vattenreningsverk. För att ge spelarna en varierad lekplats introducerar expansionen fem nya kartor med olika platser - boreal, tropisk och tempererad. Dessa erbjuder nya utmaningar och möjligheter för spelarna att designa och utveckla sin idealiska stad.



    Slutligen ger Cities: Skylines - Sunset Harbor ger spelarna möjlighet att vinna sju nya prestationer som visar deras framsteg och framgångar i spelet. Detta tillför ett tävlingsmoment som motiverar spelarna att utforska och utnyttja de nya funktionerna till sin fulla potential.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Sunset Harbor

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Cities: Skylines - Sunset Harbor

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev