Instant Gaming EU
 
 

Köp The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV är en del av en stor saga. Den tillhör serien Trails, som i sin tur är en underserie till The Legends of Heroes. Det är den fjärde och sista delen av serien The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel och avslutar därmed denna berättelse.



    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV utspelar sig strax efter händelserna i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, med spänningar som rasar inom Erebonian Empire och krig som hotar att bryta ut. Eleverna i klass VII är de enda som kan förhindra det kaos och den förstörelse som är på väg att utvecklas, men deras lärare Rean Schwarzer har försvunnit.



    The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV har mycket av samma spelfunktioner som sina föregångare, men med vissa förbättringar. I den här delen drar du nytta av klass VII:s allians med Crossbell Special Support Squad, samt hjältarna från Liberl. Stridsystemet gör det nu möjligt för dig att ha gigantiska mechas vid din sida, och du kan också använda Lost Arts som är mer kraftfulla i strid. Mellan striderna kan du koppla av med en mängd olika minispel, allt från poker och blackjack till fiske och pussel.



    Imperiet räknar med dig i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV, kommer du att klara uppgiften?

    Läs mer

    De bästa priserna för The Legend of Heroes Trails of Cold Steel IV

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev