Eneba COM
 
 

Köp Across the Obelisk

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Across the Obelisk är ett spännande spel för spelare i alla åldrar. Det erbjuder en unik spelupplevelse. Across the Obelisk är ett coop RPG deckbuilding roguelike. Spelet låter spelarna spela solo eller tillsammans med sina vänner, välja sina hjältar, låsa upp föremål och kort, skapa sin deck och möta mäktiga fiender i djupa taktiska strider. Spelarna tar på sig rollen som modiga utforskare som reser över en gammal obelisk för att avslöja dess hemligheter. På vägen löser de pussel, slåss mot monster och utforskar fängelsehålor på jakt efter kraftfulla artefakter.



    Världen i Across the Obelisk är otroligt detaljerad och expansiv - med över 100 nivåer spridda över flera kontinenter. Varje nivå har sina egna unika utmaningar och belöningar; från att slåss mot horder av fiender till att låsa upp dolda dörrar eller lösa komplexa pussel. Med så mycket innehåll kan spelarna vara säkra på att det alltid finns något nytt att upptäcka i Across the Obelisk.



    Slutligen erbjuder Across the Obelisk också massor av anpassningsmöjligheter för spelare som vill skapa sina unika karaktärer. Genom att anpassa vapen, rustning och till och med speciella förmågor som trollformler eller färdigheter - kan spelarna verkligen få sin karaktär att skilja sig från andra när de färdas genom detta mystiska land fullt av faror men fyllt av otroliga belöningar. Om du letar efter ett äventyr som inte liknar något annat så titta inte längre än till Across the Obelisk - det kommer garanterat att erbjuda timmar efter timmar av spännande spelande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Across the Obelisk

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Across the Obelisk

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev