Köp Across the Obelisk: The Obsidian Uprising

  • PC

Topprankade återförsäljare

    The Obsidian Uprising är en ny expansion till Across the Obelisk som låter dig resa tillbaka i tiden till dvärgstaden Black Forge. Medan du undersöker en mystisk spricka transporteras du 30 år bakåt i tiden och måste hitta ett sätt att återvända till din tid. Att nå ditt mål kommer att bli ganska svårt, inte bara för att du måste hitta medlen, utan också för att staden är i uppror på grund av ett uppror. Du kan dock få hjälp av dina vänner från framtiden, vars yngre versioner kan hjälpa dig att hitta vägen hem igen.



    I det här paketet introduceras nya föremål och upplåsningsbara objekt, inklusive ett nytt robotdjur som heter Scrappy med anpassningsalternativ. Spelarna kommer att utforska en karta med flera lager, avslöja hemligheterna i Black Forge och uppleva ett tidsresande äventyr. Dessutom finns det nya föremål, karaktärsskinn och kortryggar tillgängliga.



    Som en bonus kan berättelsen avnjutas med ett co-op-party, och bara en spelare behöver äga The Obsidian Uprising för att delta.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Across the Obelisk

    De bästa priserna för Across the Obelisk The Obsidian Uprising

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 7 leverantör(er) som stöder 1 DRM-system: Steam1 plattform(ar) - PC. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 7 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Across the Obelisk: The Obsidian Uprising

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev