Instant Gaming EU
 
 

Köp Iron Harvest: - Operation Eagle DLC

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stjärnor och ränder flyger högt i Iron Harvest: Operation Eagle, ett DLC till det kritikerrosade dieselpunkstrategispelet. Detta tillägg utökar berättelsen och funktionerna i huvudspeletIron Harvestmed en ny kampanj, en ny fraktion, nya enheter och nya filmsekvenser.



    Rise of the Eagle. I slutet av det stora kriget reser sig en ny makt i Usonia, en motsvarighet till USA i spelet. Följ uppkomsten av Usonia i en kampanj för en spelare med 10 timmars speltid. Följ med kapten William Masons resa från Alaska till Arabien och slåss mot invaderande europeiska stormakter.



    Western Power. Usonia-fraktionen har ett Amerika i 1920-talsstil, med luftskepp, skybikes, en luftburen hjälte och sin egen skrymmande mech, M-29 Salem. Ta dig upp i luften och regna död från ovan. Använd fallskärmsjägare för att ta dig bakom fiendens linjer och slå ner deras försvar.



    Expand your Territory. Manifestera ditt öde i nya miljöer och mot nya fiender. Njut av spektaklet med 25 minuter av nya filmsekvenser. Du kontrollerar Usonias eventuella uppgång i Iron Harvest: Operation Eagle.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Iron Harvest

    De bästa priserna för Iron Harvest Operation Eagle DLC

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Iron Harvest: - Operation Eagle DLC

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev