Eneba COM
 
 

Köp Train Simulator Classic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Train Simulator 2021 är en fängslande simulator för tågkörning. Spelarna tar på sig rollen som lokförare när de navigerar genom vackra järnvägar - från att dra godståg till att köra passagerartrafik.



    Spelet består av verkliga simuleringsmekanismer, utmanande ruttplanering och avancerade bromstekniker - allt medan du njuter av otroligt detaljerade landskap. Spelarna kan också anpassa sina lokomotiv med kraftfulla uppgraderingar för att ytterligare öka deras prestanda.



    Grafiskt sett ser Train Simulator 2021 verklighetstroget ut - med fotorealistisk grafik som ger liv åt miljöerna. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina autentiska ljudeffekter för en realistisk upplevelse!



    Dessutom finns det ett omfattande onlineläge - där spelarna kan slå sig samman med andra tågentusiaster och utforska olika rutter runt om i världen. Det här läget innehåller också unika utmaningar som kräver adekvata kunskaper och kreativ problemlösning för att vinna.



    På det hela taget kommer Train Simulator 2021 garanterat att tilltala alla som gillar simulatorer. Med sina uppslukande järnvägar, komplexa mekanik och spännande åkattraktioner - kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Train Simulator Classic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Train Simulator Classic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev