Instant Gaming EU
 
 

Köp Art of War: Red Tides

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kämpa på det kinesiska sättet i Art of War: Red Tides, ett strategispel med flera spelare där du kan slåss mot spelare på olika plattformar.



    Red Tides är ett strategiskt dragkampsspel. Det finns inget basbygge eller någon produktion av enheter. Istället väljer du en ras och tio enheter från den rasen som ska delta i den kommande striden.



    Slåss smart - för varje våg har du 12 sekunder på dig att förbereda dina trupper. Observera och bestäm din fiendes avsikt och välj sedan vilken typ av trupper du ska skicka i strid.



    Avancera in på fiendens territorium. Samarbeta med lagkamrater för att bekämpa och besegra varje enhet som kommer i din väg. Lägg ödelägg deras försvar och storma deras bas. Ta ut segern efter att ha förstört deras bas.



    Var och en av de tre raserna i Art of War: Red Tides har 120 enhetstyper som du kan använda. Förstå deras förmågor och använd din befälhavares färdigheter för att få ett övertag i strid. Slå dig samman med spelare från hela världen, med hjälp av vilken plattform de än väljer att köra spelet. Framför allt ska du använda strategiskt tänkande, förutse din fiendes drag och genomföra dina planer i detalj för att slutligen vinna kriget. Segern kommer att bli din.

    Läs mer

    De bästa priserna för Art of War Red Tides

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Art of War: Red Tides

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev