Eneba COM
 
 

Köp Ziggurat 2

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ziggurat 2 tar tillbaka roguelike FPS med fler monster, vapen och trollformler! Som medlem av en mystisk orden är det din uppgift att utforska mörka fängelsehålor och bekämpa arméer av demoniska fiender med dina magiska krafter. Kan du rensa ut Ziggurat eller blir du bara dess senaste offer?



    Roguelike runs. Precis som i det ursprungliga Ziggurat är alla fängelsehålor i spelet procedurellt genererade. Varje gång du går in kan du få en obehaglig överraskning. Dungeons har också förbättrats för att inkludera vertikalitet.



    Challenging first-person combat. Du kommer att behöva ditt förstånd och dina reflexer för att överleva allt som fängelsehålan kastar på dig. Stå inför horder av fiender och Guardians, var och en med sina elementära styrkor och svagheter. Håll ett öga på deras svagheter och använd denna kunskap mot dem.



    Improve yourself. Gå till Citadel, rekrytera allierade som kan hjälpa dig och höj både dina färdigheter och din utrustning för varje körning. Att gå in i Ziggurat oförberedd är ett säkert sätt att förtjäna en snabb död.



    Ziggurat 2 har förbättrats för att inkludera snabbare sessioner med mer kompakta rum och tätare, mer intensiva strider. Kommer din mystiska ordning att segra ännu en gång, eller kommer Ziggurats styrkor att kräva seger över världen?

    Läs mer

    De bästa priserna för Ziggurat 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Ziggurat 2

    gennyshark
    gennyshark
    2022 ođđj 13 12:18 dlcompare.it
    An FPS with the best mix of magic, action and roguelike, that continue mechanics and lore of the first installment
    Ett FPS med den bästa mixen av magi, action och roguelike, som fortsätter mekaniken och historien från den första delen.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev