Instant Gaming EU
 
 

Köp White Noise Online

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    White Noise Online är en helt kooperativ skräckupplevelse från Milkstone Studios. I det här spelet måste upp till fyra utredare arbeta tillsammans för att utforska ett område och avslöja sanningen bakom mystiska händelser. Medan ni undersöker måste ni hålla er ett steg före en övernaturlig varelse som när som helst kan sluka ert team.



    White Noise Online bjuder på spännande men ändå spänningsfyllda stunder när spelarna letar efter ledtrådar i mörka och kusliga miljöer. På vägen dit kommer de att stöta på skrämselhicka, pussel och utmaningar som är utformade för att testa deras uppfinningsrikedom och vaksamhet. Atmosfären är fylld av konstant osäkerhet medan spelarna ser till varandras säkerhet - allt medan de förföljs av något ondskefullt som lurar bakom varje hörn. Spelarna kan kommunicera via röstchatt eller textchatt under sina utredningar medan de kämpar mot mörkret både i verkligheten och mentalt när det tar ut sin rätt på dem under hela utredningsperioden - oavsett om det är rädsla eller bara tvivel på sig själva som kan få dem att snubbla in på återvändsgränder om de inte är tillräckligt försiktiga när de gräver djupare in i spelets mysterier. De måste också hantera begränsade resurser som ficklampsbatterier, medicinska kit, nyckelkort etc., vilket gör White Noise Online både lättillgängligt och utmanande på olika svårighetsgrader beroende på vilken typ av upplevelse du söker.



    White Noise Online är ett intensivt och uppslukande spel som får dig att komma tillbaka för mer. Oavsett om du är en seriös spelare eller bara letar efter en unik upplevelse har den här titeln något att erbjuda alla.

    Läs mer

    De bästa priserna för White Noise Online

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om White Noise Online

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev