Instant Gaming EU
 
 

Köp Ziggurat

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ziggurat är ett actionfyllt, skurkliknande dungeon crawler-spel som utspelar sig i en magisk värld. Ta på dig rollen som en lärling i magi när du går in i djupet av varje fängelsehåla och slåss mot horder av fiender och mäktiga bossar för att få erfarenhet och låsa upp nya förmågor. Med slumpmässiga nivåer, fiender och belöningar kommer ingen av dina rundor att vara den andra lik - det är upp till dig att upptäcka spelets hemligheter!



    Välj mellan fyra olika karaktärsklasser - Huntsman, Summoner, War Mage eller Occultist - var och en med sina egna unika spelstilar, vapen och färdigheter. Våga dig fram med din valda klass med hjälp av en rad olika vapen som knivar, armborst och magiska stavar; besegra fiender med hjälp av speciella attackkombinationer samtidigt som du undviker fällor som snabbt kan avsluta din resa. Upptäck dolda byteskistor för bonusföremål som hälsobringare och skriftrullar som kan ge extra skydd eller öka den utdelade skadan.



    Kämpa dig igenom utmanande nivåer i Adventure Mode eller delta i speciella tidsbestämda händelser för fler belöningar i Survivor Mode. Med sitt beroendeframkallande spelande och färgglada grafik kommer Ziggurat garanterat att få dig att komma tillbaka för mer!

    Läs mer

    De bästa priserna för Ziggurat

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Ziggurat

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev